top of page
  • georgi759

Отворено банкиране на Money Motion 2024


„За първи път бях на MoneyMotion и супер доволен колко добре мина за нас. MoMo е нещо различно - това е събиране на експерти, които не само говорят славянски езици, но и преминават през еднакви проблеми. Успяхме изключително лесно да се свържем и изградим нови взаимоотношения с лидери във финтех индустрията, стартиращи фирми и потенциални партньори. Тези връзки са инструмент за разширяване на нашата мрежа, насърчаване на сътрудничеството и в крайна сметка стимулиране на развитието на Отвореното банкиране в Югоизточна Европа.“ - Михаел Михайлов, BDO в IRIS Solutions


Повече за участието на IRIS на #MoMo2024


IRIS Solutions имаше привилегията да присъства на Money Motion 2024, финтех събитие, което демонстрира най-новите тенденции и иновации в сектора на финансовите технологии. Като водещ доставчик на услуги, базиране на Отворено банкиране в Югоизточна Европа, нашето присъствие не беше просто участие, а доказателство за ангажимент ни да останем в челните редици на финансовите иновации в региона.

Money Motion 2024 бе смесица от идеи и финтех експерти, лидери и иноватори от цял ​​свят. Събитието предостави платформа нови бизнес контакти, споделяне на знания и сътрудничество.



Ana Maj Основател и Изпъленителен директор на CreatLink презентира на тема "Трансформиране на платежната екосистема чрез нововъзникващи технологии"



Отворено банкиране, AI и най-новото в #Fintech на #MoMo2024


Един от ключовите акценти на Money Motion 2024 беше Отвореното банкиране (ОБ) и неговия трансформиращ потенциал. Събитието бе изпълнено с дискусии и панели на тази тема, разглеждащи различни аспекти на ОБ, включително въздействието му върху традиционните банкови модели, регулаторни предизвикателства и появата на нови бизнес модели. Всички тези дискусии подчертаха значението на сътрудничеството между традиционните финансови институции и финтех компаниите.


Освен за ОБ по време на Money Motion 2024 бяха представени авангардни технологии и решения, които променят финансовия свят. От изкуствен интелект и блокчейн до цифрова идентичност и киберсигурност, събитието демонстрира разнообразен набор от иновации, които са готови да революционизират начина, по който извършваме финансови трансакции.


Като доставчик на платежни услуги, с помощта на Отворено банкиране, разбираме нуждата и ще продължаваме да говорим все повече за потенциала и безкрайните възможности на ОБ в Югоизточна Европа.


Екипът на IRIS Solutions на MoMo’24. Отляво надясно – Михаел Михайлов, BDO и Георги Пенев, Head of Growth and Marketing


#MoMo 2024 Startup Competition и PayMyStay на IRIS Solutions


По време на събитието участвахме в стартъп състезанието с най-новия си продукт - PayMyStay, embedded finance решение в сферата на туризма и хотелиерството. Въпреки че бяхме сред победителите в състезанието, се забавлявахме много. PayMyStay представлява ангажимент пред света да използваме на ОБ технологии за справяне с предизвикателствата в реалния свят и предоставяне на стойност на нашите клиенти по нови и иновативни начини.



Георги Пенев, Head of Growth and Marketing представя PayMyStay


В заключение Money Motion 2024 не беше просто поредното финтех събити, а поредната уверена стъпка в пътуване ни към по-отворена, приобщаваща и технологично напреднала финансова екосистема в Югоизточна Европа. В IRIS Solutions оставаме отдадени на идеята да продължаваме даразширяваме границите на иновациите и да оформяме бъдещето на финансите.

Присъединете се към най-голямата общност за Отворено банкиране в Югоизточна Европа и следете последното случващо се, като натиснете върху бутона по-долу ↓↓↓




31 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page