top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

Аптека framar.bg въвежда новия платежен метод “Плати с банка”


Framar.bg, една от най-старите и популярни онлайн аптеки в България, благодарение на партньорството си с IRIS Solutions, предоставя на клиентите си ново решение за онлайн плащания - “Плати с банка”. Компанията обслужва клиенти в цялата страна 24/7 като изпълняванад 10 000 поръчки месечно. Трайна тенденция, която се налага напоследък, е растящият тренд на електронните разплащания.



С интегрирането на платежния терминал на IRIS Solutions от framar.bg клиентите на аптеката могат да плащат за покупките си бързо, удобно и лесно от всяко място с достъп до интернет. Плащанията от този вид са много по-сигурни и защитени срещу измами и източване на средства, тъй като не е необходимо да се въвеждат чувствителни банкови данни, за да се плати покупката. Плащането се извършва директно от банковата сметка на клиента само с няколко кликвания.

За да плати покупката си клиентът не се нуждае от дебитна или кредитна карта, а само от банкова сметка и активно онлайн/мобилно банкиране на своя компютър или телефон.

Платформата на IRIS Solutions работи с повечето български банки, както и с платежни решения като REVOLUT, Paysera, Crypto.com, A1 Wallet, Curve.

Платежната система IrisPay е изцяло защитена и сигурна. Финансовите данни на клиентите се криптират и се изпращат чрез защитен протокол, за да бъде гарантирана сигурността на транзакциите, а чувствителната информация - защитена.

“За IRIS Solutions предоставянето на иновативни решения, базирани на отвореното банкиране, е мисия. Методът “Плати с банка” се налага все повече в Европа заради удобството, бързината, сигурността и не на последно място заради по-ниския разход на разплащането”, обясни Михаел Михайлов, съосновател и директор Бизнес развитие на IRIS Solutions.

Той добави, че с въвеждането на този метод Framar.bg става поредната компания - партньор на IRIS Solutions, която осигурява на клиентите си по-голям избор от начини за разплащане. Неотдавна “Софийска вода” АД предостави на своите клиенти възможността да плащат чрез линк в електронните фактури, чрез сканиране на QR кодове или чрез бутона “Плати с банка” в сайта и мобилното приложение на ютилити дружеството.

“Развивайки онлайн бизнес повече от 15 години, ние знаем, че сигурността е от ключово значение за интернет потребителите”, заяви Ивайло Тончев, маркетинг мениджър на аптеки Фрамар/Фрамар.бг. Точно това е причината Framar.bg да инвестира в сигурни онлайн разплащания като част от грижата си за подобряване на потребителското изживяване. “Като търговец с доказана репутация, ние имаме задължението да осигурим възможно най-голямо удобство на своите клиенти, а това включва и разнообразяването на платежните инструменти, чрез които те могат да плащат покупките си. Плащанията с кредитна карта бяха еволюционен скок за бранша, а сега очакваме това да се случи с еднакво удобните плащания “Плати с банка”/Pay by Bank”, допълни г-н Тончев.

82 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page