top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

Всички сметки в едно приложение. По-бързо, по-лесно и по-удобно.

Актуализирано: 5.08.2021 г.

Доскоро беше немислимо да можеш само през едно мобилно приложение да имаш достъп до всички свои финансови инструменти: лични банкови сметки, фирмени банкови сметки в различни банки, карти и т.н.




Клиентите на DSK Smart, отскоро имат възможност да съберат всичките си сметки в различни банки в приложението си за мобилно банкиране. Потребителите могат да следят постъпленията по фирмените си сметки, транзакциите с кредитните и дебитните си карти, с Revolut и др. на едно място в телефона си. Чрез приложението е супер лесно да наредиш превод, от която и да е от добавените банкови сметки. Потребителите на DSK Smart могат да добавят свои банкови сметки от най-голям брой други банки в България. А чрез бутона "Сподели банковата си сметка" за секунди можеш да изпратиш банковата си сметка на приятел или бизнес партньор . Транзакциите се извършват с най-висока степен на защита включваща Задълбочено установяване на иденточността(SCA).



Тази нова възможност за клиентите на DSK Smart се базира на open banking решение, предоставено от IRIS Solutions, лицензиран от БНБ Third Party Provider за цяла Европа. Той достъпва финансовата информация на потребителите след изрично тяхно съгласие. И така банки, небанкови и кредитни институции и др. лесно могат да очертаят финансовия и потребителски профил на съответния клиент. По този начин той може да получи индивидуализирано обслужване, продукти по своя мярка, а не такива, които трябва да предоговаря.

Оpen Banking се регулира от директивата на ЕС за платежните услуги (PSD2).


Виж колко е лесно! А удобството е безгранично!



202 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page