top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

tbi bank имплементира услуги, базирани на отворено банкиране

Актуализирано: 9.12.2022 г.

tbi bank имплементира услугите, базирани на отворено банкиране, за да предостави на клиентите си нови, по-качествени решения. С помощта на IRIS Solutions, водещ доставчик на open banking услуги в Югоизточна Европа, tbi bank затвърждава позицията си на иноватор в развитието на т.нар. embedded finance.


Договорът обхваща всички аспекти на услугите в сферата на отвореното банкиране – както услугите по доставка на информация по сметка, позволяващи на клиентите лесно и бързо да споделят информация за своето финансово състояние и поведение в процеса на кандидатстване за кредит, така и услугите по иницииране на плащане посредством предоставянето на платежни терминали за иницииране на плащане в онлайн среда на търговците на tbi bank.

Въвеждането на услугите на отвореното банкиране на трите пазара, на които оперира tbi bank – България, Румъния и Гърция, е възможно, благодарение на изградената от IRIS Solutions интеграция в Югоизточна Европа. То ще ще позволи на tbi bank да се развива като водеща иновативна банка в региона. Чрез отвореното банкиране tbi bank ще подобри значително процесите си, свързани с отпускането на кредити, ще увеличи познанието си за потребностите и поведението на своите клиенти, ще създаде възможност на своите бизнес клиенти да реализират нови ефективни способи за дигитални разплащания.

Договорът обхваща и възможността за допълнително развитие на дигиталните канали на TBI bank чрез нови решения и услуги, базирани на отговореното банкиране, позволявайки на клиентите на банката ефективно и удобно да управляват своите финансови активи.

36 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page