top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

TBI Bank избра решение на IRIS Solutions за разплащанията си от сметка в сметка

Актуализирано: 12.06.2023 г.

София, 28 февруари, 2023 г. - Намаляването на разходите и увеличаването на скоростта на онлайн плащанията са от съществено значение в днешните времена на нарастваща нестабилност на цените. TBI Bank обяви стратегическо партньорство с IRIS Solutions, за да помогне на потребителите и търговците на дребно да правят по-бързи разплащания с по-ниски разходи.TBI Bank ще предложи на клиентите и търговците на дребно възможността да правят и приемат плащания от сметка в сметка, използвайки решения на IRIS Solutions. Отвореното банкиране дава възможност на банката да изгради по-добро клиентско изживяване, а IRIS Solutions е доставчик-пионер в тази област за Югоизточна Европа.
„Онлайн пазаруването става все по-популярно сред потребителите по много причини, включително заради удобството, достъпността и многобройните възможности, достъпни само с един клик. Oтвореното банкиране е концепция, която позволява да предложим на всички заинтересовани страни по-добър опит в тази област, а споразумението с IRIS Solutions има ключова роля в тази стратегия “, заяви Йонут Сабадаг, вицепрезидент в TBI Bank.

Михаел Михайлов

„Нашата стратегическа мисия е да изградим достъпна и сигурна дигитална среда, която свързва бизнеса с неговите клиенти. Искаме да изградим по-добро бъдеще за хората чрез дигитални инструменти. Вярваме, че дигитализацията е правилният път. Партньорството с TBI Bank е поредната ни стъпка в тази посока“, заяви Михаел Михайлов, директор “Бизнес развитие” в IRIS Solutions.

IRIS Solutions е лицензирана платежна институция, лидер в доставянето на open Banking услуги в Югоизточна Европа, а екипът и има дългогодишен опит в банковото дело и участник в програмата за иновации Visa 2020. IRIS Solutions предоставя платежен терминал, който може лесно да бъде интегриран в уебсайт. Това позволява на клиентите да плащат директно от банковата си сметка в банковата сметка на търговеца. Клиентите просто трябва да натиснат бутона „Плати от банкова сметка“, след това да изберат банката и сметката, от която искат да извършат плащането. С потвърждаване на плащането операцията е приключена за минута.

Предлагайки на клиентите си възможност да плащат директно от банковите си сметки, търговците на дребно спестяват разходи, намаляват риска и си осигуряват по-бърз и по-сигурен паричен поток. С вградената „опция за възстановяване“ търговците могат лесно да възстановяват средства за върнати стоки. Така те ще увеличат лоялността на своите клиентите, които ще оценят простотата и сигурността на новия начин на плащане.

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page