top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

IRIS Solutions сключи договор за партньорство с Интернешънъл Асет Банк

IRIS Solutions сключи договор за партньорство с Интернешънъл Асет Банк АД за интегриране на услуги, базирани на отворено банкиране, в дейността й.



Договорът предоставя възможност за въвеждане на нова функционалност в мобилното банкиране на банката. Чрез предоставените от IRIS Solutions решения, клиентите на Интернешенъл Асет банк ще могат да достъпват и да оперират с платежните си сметки във водещите банкови и небанкови платежни институции в Югоизточна Европа и в Revolut и да ги достъпват през една единствена платформа – Asset Mobile на Интернешънъл Асет Банк,

„Това партньорство е доказателство, че усилията ни през последните няколко години за налагане на отвореното банкиране като един от факторите за дигитализирането на финансовите услуги на българския пазар са в правилна посока”, заяви Галя Димитрова, управител на IRIS Solutions.

IRIS Solutions е платежна институция, лицензирана от БНБ за услугите по доставка на информация по сметка и иницииране на плащане. Дружеството предлага своите услуги на пазарите в България, Гърция и Румъния. Сред клиентите на IRIS Solutions са Банка ДСК, Инвестбанк, ТиБиАй Банк, Финтрейд, “Софийска вода”, “Микроинвест”, “Елана трейдинг”, “Карол”, “Ардес”, и други.

Стратегическото партньорство между Интернешънъл Асет Банк и IRIS Solutions е част от стратегията на банката за все по-пълно удовлетворяване на нуждите на клиентите, за оптимизиране на процесите и дигитализация на услугите.

23 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page