top of page
Group 21412.png

БЪДЕЩЕТО НА ФИНАНСИТЕ:  КОНТРОЛЪТ Е ТВОЙ
 

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

IRIS Solutions дава възможност да инициираш плащане от банкова сметка без да се намираш в нито един от каналите на финансовата институция. Функционалността лесно може да се интегрира с различни системи и да позволи на крайните потребители да осъществят транзакция от тип сметка към сметка. Всяка транзакция, инициирана през нас, изисква осъществяването на Задълбочено установяване на идентичността и гарантира най-високо ниво на сигурност, както за клиента, така и за институцията.

ЕЛЕКТРОННИ ПЛАЩАНИЯ

Електронните разплащания са част от ежедневието ни. Те завземат все по-голям дял както в традиционната търговия, така и в онлайн търговията, На тях разчитат както търговците, така и потребителите.

С Open Banking  се намаляват разходите, а гарантираната сигурност е допълнителна мотивация за покупка и извършване на плащането.

TOP - UP ПЛАЩАНИЯ/МОБИЛНИ ПОРТФЕЙЛИ

В последно време мобилните портфейли са хит. Безконтактните плащания през мобилен телефон чрез мобилни приложения или интернет банкиране са удобни, бързи и предпочитани, особено в кризисни ситуации и епидемична обстановка.

От тях се възползват банки и небанкови институции, но печеливши са потребителите. Top-up плащанията позволяват на потребителя лесно и удобно да прехвърля средства между сметките си в различни платежни институции/ банки.

Чрез Open Banking решения се повишават сигурността, удобството и ефективността.
Group 21352.png
Group 14253.png

РЕГУЛЯРНИ ПЛАЩАНИЯ

Периодичните плащания са бреме, с което се сблъскваме редовно - месечни плащания по кредити, застраховки, лизинги, комунални услуги, наеми, образование и т.н.

Доставчиците на този вид услуги могат да се възползват от open banking, за да бъдат по-успешни.

Чрез Open Banking се повишава събираемостта, увеличава се сигурността, гарантира се удобство и се намаляват разходите.

Искаш да интегрираш нашите решения в бизнеса си?
Екипът на IRIS Solutions очаква въпросите ти. 

Попълни формата и ще се свържем с теб.
Започваме ли?
bottom of page