top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

Podim'22 събра стартъпи, инвеститори, учени и предприемачи-ентусиасти


Екипът на IRIS Solutions имаше привилегията да участва в Podim'22- най-влиятелното стартъп и технологично събитие в региона на Централна и Източна Еевропа.

В Марибор, Словения от 16 до 18 май иновациите срещнаха бизнес възможностите и капитала, знанията и опита.

Най-влиятелната стартъп и технологична конференция в Европа, тази година се проведе на живо след прекъсване заради COVID-19 пандемията.

Стартиращи компании, активни инвеститори, забележителни лектори, бизнес мениджъри и предприемачи-ентусиасти се събраха, за да общуват, учат и да търсят финансиране. Повече от 1000 бизнес умове се убедиха, че въпреки пандемичните времена и военните конфликти, предприемаческата страст не е угаснала.

На платформата Deal Room са провадоха 1139 срещи.

От 1096 души, присъствали на тазгодишния Podim, 346 бяха от стартъпи, 139 от инвестиционни компании и 286 от корпорации и малки и средни предприятия.

122 поддръжници на стартиращия бизнес бяха на форума с желание да помогнат за издигането на екосистемата със своите знания, връзки и опит. В Podim участваха и 105 изследователи и студенти, за да получат нови знания и нови идеи в различни индустрии.

Освен създадената мрежа от контакти с единомишленици, новите знания и споделения опит, си тръгнахме от Марибор с нови идеи и нови проекти.

Радващо бе да поздравим и победителя в конкурса за финансиране - българската платформа за изграждане на онлай магазини CloudCart .



18 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page