top of page
  • georgi759

Нова платформа: Моите сметки - управлявайте всичките си сметки от 1 платформа


Накратко

Българският финансов портал MoitePari.bg стартират услугата "Моите сметки". „Моите Сметки“ е функционалност, базирана на отворено банкиране, с помощта на Айрис Солюшънс, и дава възможност да се следят и управляват всичките лични и бизнес банкови сметки на едно място. Така клиентите на платформата ще могат да управляват финансите си по-гъвкаво и ефективно., подобрявайки своята финансовата грамотност и здраве.


Какво ви дава "Моите сметки"

1 Платформа за ∞ сметки

Потребителите управляват всички свои сметки от една платформа, достъпна от всяко устройство, за неограничен брой сметки в неограничен период от време Безплатно използване на услугата Услугата „Моите сметки“ е напълно безплатна, като от страна на потребителите не се дължи такса поддръжка или такса за добавяне на сметка Финансови данни, видими само за потребителите

Данните на платформата са достъпни само за потребители ѝ и не се съхраняват на нея
Деян Василев, Изпълнителен директор, Moitepari.bg:

""Моите сметки" променя начина, по който управляваме личните си и бизнес сметки - бързо, лесно и на едно място. С платформата даваме пълна видимост на движенията на активите на нашите клиенти, превръщайки "Моите сметки" в сигурен ежедневен помощник. Радваме се, че успяхме да реализираме проекта с Айрис Солюшънс и още веднъж да поставим в центъра клиентите си и техните нужди."Галя Димитрова, Изпълнителен директор, IRIS Solutions:

"Радваме се, че реализирахме платформата "Моите сметки", която силно вярваме, че ще допринесе за затвърждаването на лидерската позиция на Моите пари на пазара ни. Едновременно с това "Моите сметки" е убедително доказателство за безграничните възможности, които предлага Отвореното банкиране."
 

IRIS Solutions е платежна институция, лицензирана от БНБ. Съгласно предоставения лиценз дружеството може да предоставя платежни услуги по чл. 4, т.7 и 8 от ЗПУПС – услуги по иницииране на плащане и услуги по предоставяне на информация по сметка. Притежава лиценз за европейски доставчик на платежни услуги (PSP) в съответствие с Втората директива за платежните услуги ( PSD2 ).

72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page