top of page
  • margarita982

Революция в онлайн плащанията Valival Commerce и IRIS Solutions обединяват усилия в името на клиента

Актуализирано: 19.09.2023 г.Valival Commerce и IRIS Solutions започват съвместното популяризиране на метода за плащане "Плати с банка/Pay by Bank”.


Valival Commerce е утвърдена платформа за онлайн търговията, а IRIS Solutions е водеща компания в областта на отвореното банкиране в Югоизточна Европа. Двете компании обединяват опита и познанията си, за да предложат на клиентите и потребителите си по-удовлетворяващо преживяване при онлайн плащане


"Плати с банка/Pay by Bank" на IRIS Solutions е метод за онлайн плащания, който се характеризира с бързина, сигурност и удобство. Този метод позволява на потребителите да извършват плащания с няколко клика, за секунди, без да се налага да се въвеждат чувствителни финансови данни в онлайн пространството.


Предимства за потребителите:

  • Бързина и удобство: Само няколко клика и плащането е направено;

  • Сигурност: Високо ниво на сигурност чрез съвременни методи на удостоверяване;

  • Лични данни: Не е необходимо въвеждане на чувствителни финансови данни.

Методът "Плати с банка/Pay by Bank” предоставя и множество ползи за бизнеса и доставчиците на финансови услуги:

  • Намаление на разходите: Решението на IRIS Solutions - "Плати с банка/Pay by Bank" намалява разходите на търговците минимум 2 пъти в сравнение със стандартните виртуални ПОС терминали. Търговците могат да получават плащания директно по техните банкови сметки, без да се налага да откриват нови такива.

  • Ликвидност: Плащанията са много бързи и в някои от случаите търговецът може да получи парите си в рамките на 10 секунди;

  • Защита от измами: Търговците са защитени от измамни транзакции.

Интересно, нали? Този метод на плащане е бъдещето на онлайн пазаруването и разплащанията. Вече може да се възползвате от всички гореописани екстри при Valival Commerce, благодарение на партньоството с IRIS Solutions.

Ако сте търговец, ползвате платформата на Valival Commerce и желаете да интегрирате "Плати с банка/Pay by Bank" в своя онлайн магазин, IRIS Solutions има атрактивно предложение за вас!

Ако подпишете договор с IRIS Solutions до 30 Септември, ще ползвате следните облекчения:

  • Без първоначална такса;

  • Без такса транзакции до края на 2023г;

  • Без такса за поддръжка за първите 12 месеца от срока на договора;

Не се колебайте да се свържете с нас и да научите повече за кампанията ни и как тя може да ви помогне да подобрите бизнеса си.

Благодарим Ви, че ни последвахте в бъдещето на онлайн плащанията.

Очаквайте още новини и предложения от нас!


167 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page