top of page
  • IRIS Solutions

IRIS Solutions ще представи новите платежни терминали на Innovx BCR Demo Day в Букурещ


Остават броени дни до разкриването на големите победители на InnovX-BCR Startups Cohort, като последното препятствие пред участниците е да представят своите решения пред селекционно жури, съставено от преставители на мениджмънта на Banca Comercială Română и инвеститори от региона. Победителите ще получат възможност да реализират проект с банката.


За своята демонстрация, IRIS Solutions избра иновативните си платежни терминали IRISPay by link и IRISPay by click, които официално представи на публиката на 1-ви Октомври по време на специализираното събитие DigiPay 2021. Специално за Innovx BCR Demo Day терминалите бяха обогатени с румънска и гръцка езикова версия, и вече поддържат три валути за осъществяване на платежни транзакции - български лев, румънска лея и евро.


За да достигне до финалната демострация, екипът на IRIS премина успешно през първата фаза на селекция InnovX BCR Bootcamp, където в рамките на 6 седмици премина през интензивни обучения и предизвикателни задачи, последвани от нови 6 седмици на усилени уоркшопи и мастър-класове с различни представители от финансовата и индустриалните сфери.


Кулминацията на този тримесечен маратон ще бъде представянето на Innovx BCR Demo Day на 14-ти Октомври в Букурещ.


Събитието може да проследено на живо на Фейсбук канала на Innovx от 14,30 часа.


Стискайте палци за успешното ни представяне!

81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page