top of page
  • IRIS Solutions

IRIS Solutions ще представи новите платежни терминали на Innovx BCR Demo Day в Букурещ


Остават броени дни до разкриването на големите победители на InnovX-BCR Startups Cohort, като последното препятствие пред участниците е да представят своите решения пред селекционно жури, съставено от преставители на мениджмънта на Banca Comercială Română и инвеститори от региона. Победителите ще получат възможност да реализират проект с банката.


За своята демонстрация, IRIS Solutions избра иновативните си платежни терминали IRISPay by link и IRISPay by click, които официално представи на публиката на 1-ви Октомври по време на специализираното събитие DigiPay 2021. Специално за Innovx BCR Demo Day терминалите бяха обогатени с румънска и гръцка езикова версия, и вече поддържат три валути за осъществяване на платежни транзакции - български лев, румънска лея и евро.


За да достигне до финалната демострация, екипът на IRIS премина успешно през първата фаза на селекция InnovX BCR Bootcamp, където в рамките на 6 седмици премина през интензивни обучения и предизвикателни задачи, последвани от нови 6 седмици на усилени уоркшопи и мастър-класове с различни представители от финансовата и индустриалните сфери.


Кулминацията на този тримесечен маратон ще бъде представянето на Innovx BCR Demo Day на 14-ти Октомври в Букурещ.


Събитието може да проследено на живо на Фейсбук канала на Innovx от 14,30 часа.


Стискайте палци за успешното ни представяне!

78 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page