top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

IRIS Solutions с бронз ot Forbes за най-иновативна услуга


PSD2 Hub на IRIS Solutions спечели бронза в категорията Иновативна услуга на престижните награди на Forbes Bulgaria Innovation Forum&Awards 2022. Церемонията по връчването на наградите се състоя в Sofia Tech Park JSC.

Forbes Bulgaria в партньорство с launchlabs Sofia оцениха високо усилията на компанията в областта на отворените финанси на територията на Югоизточна Европа, присъждайки й третото място.“Щастливи сме, че е отличена една иновативна услуга, която променя финансовия свят.

Ще продължим да помагаме на компаниите да развиват иновативни услуги, базирани на отвореното банкиране. Отворено банкиране в България има благодарение на банките, IRIS Solutions и Forbes Bulgaria , защото обучават пазара за възможностите и предимствата на отвореното банкиране", обяви Галя Димитрова, управляващ партньор на IRIS Solutions, при получаването на наградата, връчена й от Evgeni Haramliysky, главен изпълнителен директор на "Домейн Бояр".

Поздравления за всички победители и благодарност за Forbes Bulgaria, че информира за развитието в областта на отвореното банкиране.

Be open! Do Open Banking!Подробности виж тук 👉https://bit.ly/3UR9z4Q

26 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page