top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

IRIS Solutions подарява 6 месеца без такси за търговците в MerchantPro*

Потребителите на платформата MerchantPro вече имат възможност да изберат IRIS Solutions като нов метод за онлайн плащания. Не е тайна, че купувачите постоянно търсят най-удобния начин за плащане, а IRIS Solutions дава възможност търговците да получават плащания директно от банковата сметка на клиента си по своята банкова сметка.За да отбележи старта на партньорството си с MerchantPro, IRIS Solutions подарява на всеки търговец в платформата, заявил от 1 до 30 април 2022 г. желание да използва платежния терминал, 6 месеца, освободени от такса за поддръжка.

Платежният терминал на IRIS Solutions позволява на търговците да получават плащания директно от банката на клиента си по своята банкова сметка. Това означава минимум двукратно намаление на разходите по извършване на плащането в сравнение със стандартните виртуални ПОС терминали.

Терминалът осигурява плащане от типа “сметка-към-сметка" и позволява на търговците да получат средствата си мигновено, ако тяхната сметка и сметката на клиента са в една и съща банка, или в рамките на 1 ден, съгласно условията за банковите преводи, ако двете сметки са в различни банки.

Какви са предимствата ?

  • Освен значително по-ниските разходи и по-голямата скорост на получаване на средствата, ползвайки терминала на IRIS Solutions, търговците са защитени срещу възможността плащането да бъде оспорено или да бъде извършено с открадната кредитна карта. Това се гарантира от изискването, а втората платежна директива на ЕС за плащания от този вид да се прилага т.нар. двуфакторна автентикация.

  • Технологията е иновативна за региона на Югоизточна Европа, но вече е ежедневие за Велибритания и много други страни в Западна Европа. Компании като Amazon съвсем наскоро оповестиха, че обмислят за плащане онлайн да спрат приемането на определени кредитни карти и да се фокусират към плащания сметка-към-сметка (оpen banking плащания ), които са значително по-ефективни за търговците.

Можете да инсталирате приложението на Iris Solutions в админ панела на магазина си в меню Настройки -> Приложения. За инсталиране на приложението е необходимо първо да създадете профил в Iris Solutions на https://www.irisbgsf.com/merchants.

За да заявите своето желание да ползвате услугите и решенията на IRIS Solutions, можете да се свържете на:

*За търговците, които заявят инсталиране на платежния терминал на IRIS Solutions в своите онлайн магазини от 1 до 30 април 2022 г.
27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page