top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

Михаел Михайлов представи решения на IRIS Solutions на Digital4Sofia 2022


На 13 юни в Интер Експо Център, София, се проведе Digital4Sofia. Конференцията беше посветена на представяне на най-новите тенденции, регулации, предизвикателства и обещаващи иновации в онлайн търговията и финансовите технологии.

В събитието взеха участие гости и лектори от водещи компании, финансови и публични институции от страната и ЕС. Специално внимание беше отделено и на иновациите в областта на електронната търговия.Михаел Михайлов, съосновател и BDO на IRIS Solutions, представи възможностите, които дава отвореното банкиране за увеличаване на бизнеса на онлайн магазините. Разплащанията от сметка в сметка за удобни, бързи и значително по-евтини.

На специална гала вечер бе излъчен национален победител в състезанието StartUp World Cup Bulgaria, част от световния тур и основен квалификационен кръг на StartUp World Cup 2022, чиято основна цел е да насърчи иновациите и предприемачеството в световен мащаб.

Екипът от Daye се поздрави със заслуженa победа след като успешно защити бизнес концепцията и продукта си и убеди журито, че решенията, които предлага в грижата и превенцията на женското здраве, са достойни за големия финал в САЩ. В края на септември победителите ще отидат в Силициевата долина, за да представляват България в конкурентна надпревара с още 40 финалисти от различни страни за голямата награда от 1 млн. долара.

Подгласници на победителите са Fast AI и Bevine с решения за диагностика и разпознаване признаците на инсулт и прецизното земеделие.Digital4 e поредица от събития в шестте най-големи града в България. Първите две от тях – в Русе и Бургас, бяха открити от кметовете на общините. Събитията, които предстоят са на 25-ти юни Digital4Varna 2022 SEO & CONTENT MARKETING CONFERENCE и на 20-21. септември DiTech EXPO 2022 & Digital4Plovdiv – Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България. Това е най-мащабното събитие от поредицата и се провежда ежегодно в Пловдив като събира над 500 участници.

6 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page