top of page
  • Снимка на автораIRIS Solutions

Галя Димитрова номинирана за Бизнесличност на 2022 г.


Galya Dimitrova, управляващият партньор на IRIS Solutions, бе номинирана за Бизнесличност на България за 2022 г. от CCI France Bulgarie Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК).

За четвърти път снощи организацията раздаде призовете в конкурса "Награди за иновации".В церемонията по награждаването снощи участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, вицепремиерът Атанас Пеканов, посланикът на Франция Н. Пр. Жоел Мейер, присъстваха много представители на бизнеса, политиката и неправителствени сектор.

Наградите в различните категории спечелиха:

  • Иновативен бизнес проект: "Vedamo"

  • Стартъп: “Lamon”

  • Корпоративна социална отговорност и НПО в областта на управлението на личните финанси: “Темида”

  • Бизнесличност на 2022 г.: Главният изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" и председател на УС на Съвета на жените в бизнеса в България Цветанка Минчева.

  • Специална награда на журито: "Sharena zadruga"

“Тази номинация е признание за личните ми усилия и за направеното от IRIS Solutions за проправяне пътя на отвореното банкиране в България и в Югоизточна Европа. Дължа този приз на екипа на IRIS Solutions, на партньорите и на инвеститорите, които повярваха, че бъдещето на финансите е Отворено. Искрени поздравления за всички наградени и всички номинирани! Благодаря на организаторите за признанието!”, коментира Галя Димитрова.

IRIS Solutions участва в надпреварата и в категорията Иновативен бизнес проект със своя платежен терминал, базиран на отворено банкиране.

Be open! Do Open Banking!

#openbanking #digitalpayments #openfinance #innovation #awards

Още моменти от атмосферата на церемонията по награждаването - в галерията.9 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page